Marketeers

 • Yves Bastiaens

  yves bastiaens

  Yves is als bruggenbouwer een expert in verkoopstrategieën, met ervaring in binnen- en buitenland. Zijn voorkennis als bedrijfsleider, ingenieur en business development verantwoordelijke zorgt voor een inspirerende en doortastende aanpak vol dynamiek.

  Specialisaties: marketingplan - sales marketing - businessmodellen

 • Luc De Cuyper

  luc de cuyper

  Opgegroeid in een ondernemersfamilie werd hij de grondlegger van het communicatiebureau Actor. Met een ruime ervaring in media en communicatie vormt hij jouw rechterhand voor brands en distributiekanalen. 

  Specialisaties: implementatieplanning - marketingplan - media marketing

 • Carlo Van Tichelen

  carlo vantichelen

  Elke perceptie is beïnvloed. Als creatieve denker combineert Carlo de passie voor toegepaste psychologie met een ondernemende geest om zo de juiste marketingstrategie neer te zetten. Zijn achtergrond als trainer zorgt voor een begeesterende creatieve samenwerking.

  Specialisaties: marketingdenker - business-concepten - ondernemerschap

 • Matthieu Walraven

  mattieu walraven

  Een no-nonsense rationele aanpak maakt van Matthieu een gedreven implementeerder van vernieuwende ideeën. Als ervaren leidinggevende en gedreven verkoper haalt hij menig ondernemer uit de comfortzone om zo een stap vooruit te zetten. Een ruime ervaring van industrie tot retail in de voedingsindustrie bezorgde hem het marketingoog van de totale verticale integratie.

  Specialisaties: marketingplan - problemsolver - businessimprovement